La meva mascota: Héctor Rodríguez

Mascota_Héctor_Rodríguez
El Jimmy concentrat en el seu dinar

 

En Jimmy és un hàmster de raça russa. Aproximadament mesura uns 15 centímetres. És mascle. Té el morro de color rosa, blanc i negre. Els seus ulls són de color negre i molt grans. Les seves orelles són petites i de color negre. Té unes potes molt petites i de color rosa. Les seves ungles són llargues i esmolades. Té el cos prim i amb forma ovalada. La cua és curta, de color blanc i arrodonida.

El hàmster és nerviós, corre molt i és juganer. Quan l’agafes fa la sensació que tremoli i està tota l’estona olorant, ja que els seus bigotis li serveixen per “mesurar” els orificis del sòl abans d’introduir-s’hi.

Un dia vam veure aquest hàmster i ens va agradar tant que el vam comprar i vam comprar-li una gàbia molt gran amb: Una casa, dues rodes i dos abeuradors. També li vam comprar una bola perquè fes exercici i no es pogués ficar sota dels mobles i per no perdre’l.

Héctor_Rodríguez

 Héctor Rodríguez Calvo, 1r d’ESO A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s