Actuacions de 1r d’ ESO a l’Audició de Nadal de l’Institut

El passat dimarts 23 de desembre de 2014 els alumnes de 1r d’ ESO vam fer el concert de Nadal, a l’Auditori Els Costals. El concert va ser molt divertit. Primerament va començar 1er A amb un medley de músiques de pel·lícules de l’oest. Aquesta música la va composar ENNIO MORRICONE. Seguidament 1r C va tocar la banda sonora original de la pel·lícula Chariots of Fire, composada per VANGELIS. Després 1r B va tocar el tema principal de la Pantera Rosa ( The Pink Panther Theme), composada per HENRY MANCINI. Els alumnes de 1r B van seguir la segona part del concert amb la cançó  White Christmas composada perIRVING BERLIN. Quan 1r B va acabar de cantar els alumnes de 1r C van pujar al escenari a cantar All I want for Christmas is you de Mariah Carey & Walter Afanasieff. Per últim els alumnes de 1r A van cantar Happy Christmas , War is over, composada per JOHn Lennon . El concert va sortir molt bé!!!!

Aquí us deixem un resum de la primera part del concert. Esperem que us agradi!!!

Héctor Rodríguez. 1r ESO A.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s