L’institut Castellbisbal contra la violència de gènere

El passat 23 de Novembre el grup de Hip-Hop de l’institut va actuar en contra de la violència de gènere, en l’acte que es va celebrar al parc Folch i Torres, on també es van dur a terme haver diverses activitats per donar suport a aquesta causa, a més d’una gran cursa multitudinària.

La violència de gènere és un greu problema ja que lamentablement hi ha un gran percentatge de dones que pateixen abusos masclistes. Creiem que tots hem de prendre consciència d’aquest problema i treballar per aconseguir la igualtat entre el sexe masculí i femení.

Marta Osuna López, 2n d’ESO B

Els alumnes de l'institut  en plena actuació
Els alumnes de l’institut en plena actuació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s