Què pensen els alumnes de… Toni Aragonès

Toni Aragonès

Sempre he pensat que els professors tenien una doble funció: Ensenyar coneixements i ensenyar valors. És per això que, quan penso en la persona que més bé ha reflectit aquesta tasca, em ve al cap el meu professor d’història, en Toni Aragonès.
Malgrat que sempre m’ha agradat l’assignatura, aquest professor ha estat capaç de crear un sentiment d’incertesa al començar les seves classes. És un professor diferent, aquella persona que és capaç d’entendre’t amb una mirada i, amb un somriure, t’anima a seguir endavant.
Des del primer dia vaig comprovar que no oblidaria fàcilment tot el que va fer per nosaltres.
Malgrat que volgués tenir una aparença de seriositat, la seva bondat en manifestava en cada paraula que deia, tractant-nos sempre des del màxim respecte, de la mateixa manera que ell l’exigeix en les seves classes.
És per això que desitjo que, quan els meus fills es facin grans, tinguin un professor amb ganes d’ensenyar, que doni també el millor de la seva professió al seus alumnes.

Judith Ruiz Gómez, alumna de 2n de batxillerat, curs 2013-2014

Hi ha un comentari

  1. Bé, no tinc paraules….; opinions com aquesta reconforten molt, sobretot en una feina com la nostra que cada cop és més complicada i no sempre ben valorada. Una forta abraçada Judith

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s