Trobada d’alumnes dels programes de diversitat del centre

SAMSUNG SAMSUNG

El dimecres dia 4 a les 14:30 es va fer un dinar per a tots aquells alumnes que han participat en diferents projectes de l’institut.  Aquests projectes són els d’Alumnes acompanyants, Mediació i Ajudants per la llengua.
Tots els alumnes de 1r fins a 4t d’ESO que van participar en aquest dinar havien de portar alguna cosa de menjar per compartir amb la resta de companys.
Abans de dinar vam fer una petita activitat per explicar el que hem fet duran tot aquest curs.
Els alumnes acompanyants van explicar que han fet diverses activitats: els de 1r han fet un cartell per donar la benvinguda al alumnes; els de 2n i 3r a diferents hores han fet reunions per mirar d’arreglar els malentesos que s’hagin pogut produir entre els alumnes; i els de 4t, a part  de fer les reunions, van anar a fer una petita activitat a les escoles per representar el que feien amb diferents  alumnes que fan el projecte de mediació.
Els Ajudants per la llengua s’organitzen en grups de dues persones de 4t i un alumne de qualsevol curs a qui li costa parlar el català perquè acaba d’arribar aquí a Catalunya. Tots plegats van quedant fora d’horari escolar i aprofiten per mantenir converses amb la persona que els ha tocat parlant sempre en català.
Quan vam acabar les activitats vam començar a dinar i després vam estar una mica pel pati. Finalment, ho vam recollir  tot i ens en vam anar cadascú a la seva casa.

Nerea Delgado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s