LA SORTIDA A MONTSERRAT

Els alumnes de 3r a Montserrat
Els alumnes de 3r a Montserrat

El dijous 22 de maig, els alumnes de 3r B vam gaudir d’una sortida per la muntanya màgica, Montserrat.
La nostra meta? El cim del la muntanya. Començàrem des del monestir. Tot seguit vam agafar el cremallera i vam arribar a un mirador, per començar el nostre dossier d’activitats, que consistia a respondre unes preguntes sobre la muntanya, com per exemple les diferents roques que hi havia, els animals que hi habitaven…
Una vegada acabat el dossier, ara sí que començaríem a caminar fins al cim de la muntanya; però abans vam esmorzar.
Una vegada acabat l’esmorzar, comencem. Tardaríem dues hores a arribar i pel camí vam passar bones experiències, observant les diferents parts de la muntanya, fent fotos i rient-nos d’algunes caigudes…
Després d’un caminada cansada, vam arribar al cim de Montserrat, a Sant Jeroni (1.236 metres d’alçada des d’on vam poder gaudir d’unes vistes increïbles ja que vam poder veure fins i tot el mar Mediterrani i algunes muntanyes de l’ interior de Catalunya).
Després d’observar les increïbles vistes, la tornada va ser una mica més interessant. Els professors ens van dir repetidament que no ens separéssim del grup, però, com tots sabem, hi ha nens que no escolten ,i com a conseqüència de no escoltar, es van perdre.
Un grup de quatre nois, inspirats per l’entorn, van treure el seu instint animal i van recórrer gairebé tot Montserrat. Nosaltres vam seguir amb el nostre camí pensant que ens trobaríem al monestir.
Quan vam arribar al monestir i no hi eren. Vam decidir trucar-los i, després de dir on estaven, la Joana els va anar a buscar. Després de trobar-los vam menjar i vam tornar a Castellbisbal.

Pol Micolau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s