Gràcies per mil i un somriures


Les llums de colors van donar inici a la gala, un vídeo recordant anys passat, va posar el punt i final. La gent entrava, alegra, rient i comparant les disfresses que amagaven el nostre estil natural. A poc a poc, l’auditori es va anar omplint i, una llum acusadora sobre el nostre presentador va fer callar la sala. Els somriures estaven assegurats.

Alumnes i professors de tots els cursos van trepitjar l’escenari del que seria la última “Partida de l’Institut”.
El públic, animat, aplaudia cada acció dels seus companys i mestres.
Tot un èxit va suposar l’esforç dels nostres companys de segon de batxillerat, els quals van organitzar, dirigir i presentar el seu projecte per treure’ns un somriure a tots. Una barreja d’alegria, tristesa i emocions van quedar marcats a les parets de l’auditori.

Així doncs, m’agradaria donar les gràcies a tots els que heu treballat en aquest projecte per haver-nos alegrat els carnavals, haver aconseguit destrossar una mica menys el català oferint-nos el Gran Dictat i per haver deixat més hores del vostre temps per poder-lo gaudir tots.

Finalment, voldria oferir-vos aquest petit homenatge plasmat en lletres, ja que és el mínim que es pot fer per agrair-vos tots els anys d’esforços.

Moltes gràcies a tots, companys!

Elena Aguilera, Alumna de 1r de batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s