Tallers 1r ESO

Taller de sexualitat

Aquest taller va ser el dia 3 de desembre de 2013. Vam fer una pluja d’idees sobre què és important per la sexualitat, és a dir els sentiments… També vam posar un paper al terra i ens vam posar sobre el paper, per dibuixar la silueta. Quan vam acabar el full el vam enganxar a la pissarra i vam dibuixar les parts més importants del cos per a la sexualitat. Aquest taller ha sigut útil, de cara al futur…

taller jugo joTaller_sexualitat_1r_ESO

Taller “Jugo jo”

Aquest taller va ser el dia 5 de desembre de 2013. Ens han ensenyat a ficar-nos en la pell de l’altre quan tenim alguna baralla, i no sols a pensar en nosaltres. Aquest taller m’ha agradat molt, ha estat divertit.

Yasmina Palos García 1r ESO A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s