Paradeta benèfica PQPI

Paradeta benèfica

 El dilluns 16 de desembre de 2013 l’alumnat de PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) va organitzar una paradeta benèfica al mercat setmanal del municipi. Els productes exposats han estat creats pel mateix alumnat amb la col·laboració de l’alumnat de l’Aula Oberta. Aquesta activitat els ha permès posar en pràctica els coneixements i aptituds adquirits al llarg del primer trimestre. Els beneficis obtinguts seran donats a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. També es va sortejar una panera amb la col·laboració d’alguns comerciants del municipi. La persona guanyadora ha estat l’Aïda Martínez, cap d’estudis del centre.

Rafa Tormos i Olga Torres20131216_131959

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s