Sortida de química 2n de batxillerat

Segurament tots coneixem l’After-Bite,  el Topionic o el protector estomacal Omeprazol. Bé, doncs, el passat dimarts, dia 10, els alumnes de 2n de batxillerat vàrem anaDSCF8973r a visitar l’empresa on es sintetitzen aquest i altres medicaments: els laboratoris Esteve, situats al polígon industrial de Martorelles. Una sortida organitzada  des de l’àrea de química. La guia ens va fer un itinerari per  tota la planta farmacèutica, després d’haver-nos fet posar la  vestimenta adient (bata, ret pels cabells i peücs) per evitar  contaminar la zona. D’una forma amena, ens va anar  explicant des de la preparació de les fórmules fins a  l’envasat dels diferents medicaments -tant líquids com sòlids i semi-sòlids- passant per la seva fabricació. Tot això mentre ens portava per les diferents zones de la fàbrica on es realitza cada part del procés. També vàrem veure els laboratoris on es duu a terme la investigació i els controls de seguretat. Llàstima que al final no vàrem poder entrar al magatzem automatitzat per una qüestió de seguretat. La visita va finalitzar amb un aperitiu que ens va oferir la mateixa empresa.

Aida Mirabel Fernández

2n batx. B

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s