El Nadal ja ha arribat!

El Nadal ja és aquí i l’INS Castellbisbal ha començat decorar-se. Un dels guarniments  que més destaca a l ‘entrada és un arbre de Nadal tot fet de llibres. Aquesta idea ha estat de l’alumne de 2nC, José Manuel Llamas.2013-12-02 14.23.09 També destaquen per la seva originalitat uns miniarbres de Nadal realitzats pels alumnes de l’aula oberta. Uns mitjons decoren el sostre de l’entrada i de ben segur la decoració anirà completant-se aquests dies.

Des de l’equip de la Revista us desitgem un BON NADAL!!!

  2013-12-04 14.38.56 (1)

arbre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s