Mercedes Ron

Mercedes Ron és una escriptora de trenta-un anys nascuda a Argentina, i que escriu sobre amor adolescent amb moltes complicacions com les drogues i la família. 

La vaig conèixer gràcies a una amiga ara fa tres anys, ja que ella va portar a l’escola el famós llibre de “Culpa mía”, i a mi em va cridar l’atenció de seguida.


https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/S/compressed.photo.goodreads.com/books/1622821951i/58259653.jpg

Els seus llibres més famosos són els de la trilogia “Culpables” que, per coincidència, són els 3 que més m’agraden d’ella, en especial el de “Culpa mía”.  Les històries de les tres novel·les estan relacionades i tenen els mateixos protagonistes:

  • Llibre 1 “Culpa mía”: Els personatges principals es coneixen gràcies a ser germanastres.
  • Llibre 2 “Culpa Tuya”: Comencen a veure molts perills per les diferències d’edat i perquè els seus pares impedeixen que estiguin junts.  
  • Llibre 1 “Culpa nuestra”:  La seva història amorosa no funciona bé i ells pensen que ja res ho podrà solucionar, però en aquest llibre ells mateixos podran veure com l’amor tan fort que tene, ningú el podrà destruir.

Sobre aquesta trilogia, ara fa un any, van treure la primera pel·lícula explicant la novel·la de “Culpa Mia”, i al març d’aquest 2024 trauran ”Culpa tuya”.

https://www.youtube.com/watch?v=1SqMjrE0J6E

Una altra trilogia potser no tan famosa però que igualment m’encanta és la de “Dímelo” format per:  “Dímelo Bajito” “Dímelo en secreto” i “Dímelo con besos”.  Aquestes tres novel·les tenen a la Kamila i a dos germans com a protagonistes. Aquests tres eren els millors amics de petits i després es comencen a enamorar. Ella no sap què fer amb els seus sentiments però el destí decidirà per ella…

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRstCZdJUakUFrh8NmSypoxXALi2XrKTb-TlRrClTJngQ&s

Foto portada: https://m.media-amazon.com/images/S/amzn-author-media-prod/t0ciioq4lp550lu8lfbdvvpn7d.jpg

Queralt Ruiz Ribas (2n)

Deixa un comentari