La Mola

El 14 de març, les classes de 2n A, 2n B i 2n C, vam anar a la Mola i a un altre pic d’una muntanya que estava relativament a prop (de la Mola), anomenat “el cim de Montcau” (que està a 1.061 metres d’altitud). Aquesta ruta començava des de Matadepera.

Quan ja estàvem a dalt del cim de la Mola, vam esperar a aquelles persones que tenien més dificultat. Tanmateix, quan eren a dalt, ens vam fer una foto tots els grups, vam tocar alguns gossos que hi havia, vam explorar l’església i vam entrar al bar on ens podíem comprar alguna cosa… Des del principi fins al cim de la Mola i baixar, amb algunes parades, vam trigar més o menys 5 h i mitja gairebé 6 hores.

https://www.turismodeobservacion.com/media/fotografias/8179-la-mola-vista-desde-el-puente-de-la-salut-de-sabadell-68357-xl.jpg

La veritat és que me l’esperava pitjor tant de distància com d’intensitat. Al cap i a la fi, personalment, em va agradar bastant, encara que és una excursió una mica avorrida, però jo i les meves amigues anàvem parlant, jugant a alguns jocs, escoltant música, explicant-nos algunes anècdotes… Feia molta gràcia veure als professors que normalment veies a classe, pujant el cim de la mola o al costat d’alguns burros. Jo recomano fer-la amb amics o família, però això sí, tenint algun joc oral pensat per quant us avorriu…

No us oblideu de portar aigua i fruits secs per agafar energia!

Foto portada: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Sant_Lloren%C3%A7_del_Munt.JPG

Mireia Torres Pastallé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s