El pàdel

Aquest esport el practico des de primer de primària, amb 6 anys. Vaig començar per voluntat pròpia, ja que en aquells temps practicava natació encara que no m’agradava.

El pàdel és un joc que s’enfronten dues parelles en un camp rectangular partit per la meitat per una xarxa. Cada meitat està partida un altre cop i és l’espai de cada jugador. Aquest joc necessita una raqueta especial i es juga a dos sets (set punts).

https://www.youtube.com/watch?v=u9LzlddqYp4

La veritat és que he estat a uns quants clubs.

Primer, vaig començar aquí Castellbisbal, amb el SiESPORTS amb la Carme i l’Arnau, però em vaig haver d’anar perquè van fer entrenaments de competició i jo no volia competir en aquells moments. Al SiESPORTS vaig estar com uns 6 anys.

Després vaig anar al Life Pàdel a Abrera amb l’Andrea, però em vaig haver d’anar perquè em van posar amb gent nova quan ja feia uns quants anys que entrenava. En aquest club vaig durar menys, només d’un a dos anys.

Així doncs, vaig estar un any sense fer Pàdel, perquè no trobava cap escola que em convencés. Després d’un any. vaig trobar el club en el que estic ara. Finalment, vaig anar al Ca n’Amat, al que actualment estic. El meu entrenador és l’Eric i, de tant en tant, faig competicions. Aquí entreno entre una i dues hores, ja que em dedico més temps a fer bàsquet.

Una de les recomanacions que els dono a les persones que volen fer Pàdel és treballar bé en parelles i anar decidit, entre d’altres.

https://www.youtube.com/watch?v=m3pM7j-UQ-Y

Foto portada: https://www.paddelea.com/archivos/201612/presurizador-pelotas-padel-principal-838x400x80xX.jpg?1

Mireia Torres Pastallé (2nB)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s