Llocs més visitats del món

A cada país, hi ha algunes estructures i atraccions turístiques que són més visitades que altres. En aquest article, parlaré dels llocs més visitats de tot el món i la raó per la qual la gent els visita tant.

XINA:

La Gran Muralla Xina és una estructura que totes les persones que hi van la volen veure. Els visitants solen fer passejos per mirar les vistes que hi ha des de dalt del mur.

ÍNDIA:

El Taj Mahal és una de les atraccions turístiques més grans de l’Índia.

Els turistes destaquen la seva construcció i detalls com les incrustacions de pedres precioses, així com el seu simbolisme relacionat amb l’amor (perquè hi va haver una parella d’enamorats molt famosa).  

FRANÇA:

Una de les estructures probablement més conegudes del món és la Torre Eiffel, a la ciutat de París. El que més destaca és la seva altura (més de 300m) i la seva silueta. Des de dalt, es poden apreciar unes vistes molt maques i de la mateixa manera, aquesta torre és visible des de molts punts de París.

Un altre atractiu turístic de la ciutat és un dels museus més famosos del món: el Louvre. Té una col·lecció molt important d’obres d’art com el quadre de la Mona Lisa.

CANADÀ:

Les catarates del Niàgara es troben a la frontera entre Canadà i Estats Units. Són molt espectaculars per la gran quantitat d’aigua i a la nit, es veuen il·luminades amb colors. A més, a l’hivern està envoltada per un gran núvol de boira que s’eleva. 

SIDNEY:

L’òpera de Sidney capta l’atenció de les persones que la miren per la seva forma i, a més, des de l’interior es pot escoltar l’acústica excepcional.

ANGLATERRA:

Stonehenge és famós no només per la seva estructura sinó perquè et fa reflexionar sobre el que va passar en aquell lloc més de 4.500 anys abans… La gent hi va per celebrar els solsticis i admirar la seva bellesa. 

ATENES:

L’Acròpolis és un lloc impressionant que té unes vistes espectaculars tant des de baix com des de dins de la ciutat passejant i veient els antics edificis. Els llocs més populars per visitar a l’Acròpolis són: el Partenó, Erectèon, el Temple d’Atenea i l’Odeó d’Herodes Àtic.

PERÚ:

Machu Picchu és, probablement, la ciutat en runes més impressionant del món i el que més crida l’atenció als visitants és com van poder construir antigament aquesta ciutat sobre la muntanya.

ESTATS UNITS:

L’Estàtua de la Llibertat està situada a Nova York i és una de les estructures més visitades d’aquesta ciutat. Es pot pujar fins a la corona i veure tota la ciutat. 

A Nova York,també està l’Empire State Building, que és un gratacel que, durant quaranta anys, va ser el més alt.

És un dels edificis més emblemàtics del món i, per aquestes raons, té tants turistes.

“El Jardín de los Dioses” està a Colorado, i impressiona per les seves roques ataronjades que s’han anat formant al llarg dels anys. Aquest jardí rep aquest nom perquè la tribu que hi vivia el considerava un lloc sagrat.

Foto portada: https://media.istockphoto.com/id/528363573/es/foto/muchas-im%C3%A1genes-de-viajes-collage-de.jpg?s=1024×1024&w=is&k=20&c=pwoYy-cAgCVsNuYfZAvJWHo-apZYbaAjxmWmVD4FeyU=

Natalia Carbajo (2nD) 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s