Stranger Things

Aquesta sèrie no la volia veure però el meu pare la va posar per a veure-la en família i em va agradar molt.

“Stranger Things” és una de les sèries més conegudes a Netflix i es pot veure encara que sigui per a més de 16 anys. Té 4 temporades i la meva favorita és la tercera perquè té més acció que les altres. La 5ª sortirà al 2024.

Els meus personatges favorits són:

  • L’Eddie: És un personatge nou que juga a “Dragones i mazmorras” i es sacrifica per ajudar al seu millor amic Dustin.
  • L’Once: És una noia que té poders i m’agrada perquè actua molt bé. El seu personatge ha anat canviant molt de la temporada 1 a la 4.

També m’agrada una mica l’Steve perquè abans era un noi molt dolent i ara s’ha tornat molt amable, divertit…

Tots han madurat menys el Will que des que va desaparèixer, li va canviar la vida i ara, malgrat la seva tornada, segueix pensant i actuant com si estigués a l’altre món. Li agrada molt jugar a “dragones y mazmorras” i no li interessen les noies.

Temporades

Al principi de la 1ª temporada, no entenia la sèrie perquè passaven fets molt estranys com, per exemple, el noi que va desaparèixer i la nena que tenia poders.

La temporada 2 em va agradar perquè em vaig alegrar de la trobada del nen extraviat però, després, va ser l’Once que també va desaparèixer. Això em va posar molt trista fins que novament va tornar ella sense ajuda de ningú.

La temporada 3 és la meva favorita perquè té molta acció i apareixen personatges nous molt “torpes”. Això va fer més divertida la série! No em va agradar que l’Once perdés els poders ni que en Hopper es quedés tancat en el centre Rus.

A la temporada 4, surten nous personatges i el millor és l’Eddie perquè és un noi molt valent. 

Jo crec que a la temporada 5 l’Eddie serà malvat i el Will també però descobrireu per què.

La meva opinió és que el final tindrà conseqüències dolentes per tothom. 

Foto portada: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Stranger_Things_season_3.png

Gisela Santos (2n D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s