Història de Messi

Lionel Messi tenia 2 anys i la seva família és d’Argentina. Ell era pobre però quan tenia 4 anys, algú el va veure que jugava molt bé amb la pilota i estava amb els nens de 8 en un equip del Rosario i un dels jugadors era el seu germà.

Va debutar en el seu primer partit perquè estava a la banqueta i un es va lesionar i la seva àvia li va proposar a l’entrenador que sortís Messi perquè era molt bo. Va guanyar molts trofeus.

Després d’uns anys, quan en tenia 14, va rebre una oferta del Barça. Com que ell tenia una malaltia que és déficit  de l’hormona de creixement i la seva família era pobra i no podia pagar el tractament, el FCB li va fer una oferta en què li pagava tot.

Ell jugava com a cadet i als 17 anys, va debutar amb el primer equip i va fer bona parella amb Ronaldinho. El seu primer gol va ser un golàs de vaselina,en què tot el camp es va quedar impactat i van veure que era una futura estrella. Des d’aquell dia, va començar tota la seva història com a futbolista important i va començar a ser titular. Era tan bo que semblava un robot!

Als 22 anys, es va convertir en el millor i va fer un record que era marcar 91 gols en un any. Va guanyar molts títols i diners i va poder portar tota la seva família a Espanya i mantenir un nivell molt alt…

Al 2021, se’n va anar del Barça i tot el món es va posar trist perquè era i és el millor del món. Segur que tornarà per fer més història.

Foto portada: https://i.pinimg.com/originals/4a/a2/5b/4aa25b25b2331f62ddb5ce67789f4404.jpg

Carles Robles (2n D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s