Naima Alejandra Darrechi (Naim)

Naim Darrechi és un influencer de 20 anys conegut, majorment, per l’aplicació Tik Tok. Aquest personatge va tenir i encara té molta polèmica per les barbaritats que ha fet. 

Fa poc Naim va fer un directe d’Instagram amb el Jose Nogales, un altre tiktoker problemàtic, on parlen en contra del feminisme, es mostren masclistes, també diuen que és necessari un lavabo només per homosexuals perquè els heteros no es sentin assetjats.

A més d’aquestes ofenses, ha impactat la seva declaració d’haver-se canviat de gènere perquè les dones tenen més drets que els homes: “A mí me encanta esa ley, pero hay que tener en cuenta que las mujeres tienen más derechos”. I per aprofitar avantatges de ser dona legalment com proves físiques per accedir a un treball: “Si mi sueño fuera ser policía, no dudaría en convertirme en mujer para acceder a unas pruebas más fáciles y seguramente ser el que mejor lo haga”. El tiktoker ha passat de Naim Alejandro Darrechi a Naima Alejandra Darrechi, fins i tot ha canviat els noms a les xarxes socials. 

No només s’ha burlat ofensivament del col·lectiu LGTB+QI, també ha insultat al partit polític “Unidas Podemos” i tots els partits d’esquerres dient: “En España los podemitas, los de izquierdas, son tan lameculos y tan incoherentes, que te dejan cambiar de sexo cada seis meses” 

Tota aquesta polèmica ha causat molt odi sobre Naim i per últim, ha aclarit que això de canviar-se de gènere era només un experiment social. 

Fonts de consulta:

https://www.elperiodico.com/es/cuore/famosos/naim-darrechi-cambio-sexo                                                 

https://www.elmundo.es/f5/comparte/2022/04/21/6261601d21efa052648b45a9.html

Foto de portada: https://cronicaglobal.elespanol.com/uploads/s1/21/26/10/77/foto-2022-04-21t175208-762.jpeg

Lucia Garcia i Lucia Ortega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s