Mario Bros All-Stars

Fa un temps, però tampoc molt, va sortir un joc de Mario Bros que es deia Mario Bros All-Stars i tractava de varis jocs de Mario Bros però en un de sol. Aquesta nova entrega remasteritzava 3 jocs molt mítics de la saga de videojocs.

El Primer joc dels tres que hi ha en aquesta entrega és el Super Mario 64, que va ser un dels primer jocs en plataformes de Nintendo i dels jocs Mario en 3D. Els jugadors feien “Speedruns”, que consisteix en passar-te el joc en el millor temps que puguis. Penso que aquesta versió és una molt bona entrega perquè la va comprar molta gent i va superar els jocs en 2d.

El segon de l’entrega era el Super Mario Sunshine. El Mario tenia unes vacances però no sabia que hi hauria un personatge un tant misterios, fent un gran caos a la ciutat. El Mario ajuda a la ciutat Dolphino i als seus estranys habitants (que tenen uns estranys habitants amb un nas molt gran i de diferent colors).

Aquesta no va ser de les millors entregues, però, al final, va ser un dels jocs 3d del Mario que va tenir moltes ventes i era bastant divertit i entretingut!

Per últim, el millor és, sense dubte, el Mario Galaxy. Consistia en un joc de 3d i tenia una bona història. No en va, encara és un dels millors valorats. A més, té les millors bandes sonores de tota la saga. Jo el puntuo amb un 10 perquè, tant les missions com els poders, són molt bons.

Imatge portada: https://i0.wp.com/www.senpai.com.mx/wp-content/uploads/2020/08/18109140.jpg?fit=1280%2C720&ssl=1

Martí Prieto Orellana (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s