Mundial de Brasil 2014

He triat el mundial de 2014, perquè encara que ja té 8 anys, em va agradar molt i encara el recordo. Un dels motius és perquè moltes seleccions van sorprendre, tan positivament com negativament!

Una de les que em va agradar més va ser la costa-riquenya per què, contra tot pronòstic, van quedar primers a la fase de grups davant de grans seleccions i van aconseguir arribar fins als quarts de final on van caure eliminats. En canvi, la selecció espanyola va ser la que menys em va agradar i va caure eliminada a la fase de grups, jugant molt malament i encaixant una golejada davant la selecció holandesa.

 En general, va ser un mundial molt entretingut i divertit ja que hi va haver partits increïbles amb resultats molt inesperats com el 7-1 de la selecció alemanya a Brasil (que era l’amfitriona i una de les preferides per guanyar). Crec que aquest mundial serà recordat com un dels millors mundials de la història. 

Imatge portada:https://i.blogs.es/c00342/650_1000_mundial-de-brasil-2014/1366_2000.png  

Pol Gonzalez  (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s