A través de mi ventana

“A través de mi ventana” és una pel·lícula que es va estrenar fa poc, el divendres 4 de Febrer a Netflix. Tracta d’una noia – la Raquel- que està obsessionada amb el seu veí: l’Ares. Ell encara no sap de la seva existència ni s’adona que ella farà tot el possible per impressionar-lo, fins i tot deixar de ser la noia bona i educada que és.

Després de problemes amb la família, amors inesperats i impediments varis, acabaran junts i enamorats.

La Raquel és una noia simpàtica, tímida, bona i educada. En canvi, l’Ares és tot el contrari, ressalta entre la multitud, és misteriós i multimilionari (gràcies al negoci adinerat del pare que té una gran i famosa empresa). En canvi, la Raquel ha de treballar en un bar de frankfurts per ajudar a la seva mare a pagar el pis. 

Una setmana abans de l’estrena, moltíssima gent estava desesperada per a que s’estrenés. es tracta d’una pel·lícula molt intereMalena Olivaresssant i intrigant, tot i que, per a mi, no ho va ser tant. Em va decebre perquè m’esperava alguna cosa més que la típica pel·lícula d’amor i drama.

Hi ha rumors que diuen que es farà una segona, i fins i tot una tercera. Per si encara no l’has vist, et deixo el tràiler: 

https://www.youtube.com/watch?v=ibjAgqsgQzc

Imatge de portada: https://pics.filmaffinity.com/A_trav_s_de_mi_ventana-294379519-large.jpg

Malena Olivares (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s