Les xarxes socials

Les xarxes socials ens afecten molt als joves, ja que estem tota l’estona mirant-les: l’Instagram, el TikTok…

Passem moltes hores de la nostra vida enganxats mirant el que pengen els nostres amics, persones que ens poden interessar o desconeguts…  Per a nosaltres, el perfil d’una persona a l’Instagram o qualsevol altre xarxa social és molt important, perquè ens defineix la manera de ser, els estils, etc. També sol importar, bastant, el nombre de: seguidors, likes i vistes o reaccions de les publicacions, històries, murs. Fins i tot, pots saber més d’una persona per la música que hi posa i la forma d’escriure.

Quan algú diu que no té xarxes socials tothom s’estranya, perquè la majoria, per no dir tots els joves, en tenen, encara que no pengin res i només mirin les publicacions dels altres. Certament, hauríem de donar menys importància a les xarxes socials i centrar-nos més en el món real i en el nostre voltant. A més, cal anar alerta perquè, sovint, les persones virtuals menteixen i ni les identitats ni els continguts són reals. 

Foto capçalera:

https://www.latercera.com/resizer/1tieeXI4VG_KAzjLpScZOpuAFKU=/900×600/smart/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/copesa/VSRB4CBCCNEIRF5VVOCEQU3UJQ.JPG

Laia Boza Estruch (3r)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s