Viatjar pel món

Viatjar és la meva activitat preferida! Per això, m’estimo molt l’estiu perquè és quan vaig de ciutat en ciutat i puc descobrir llocs, conèixer noves cultures i interactuar amb persones d’altres nacionalitats. Ja als 11 anys vaig anar amb els pares a Rússia i em va agradar viatjar!

Quan hi vaig arribar, era vespre i vaig veure Moscú il·luminat. Aquesta ciutat és molt gran! Per als turistes, és complicat perquè hi fa molt fred i l’idioma és un problema, sobretot quan la gent no t’entén i et mira amb la cella aixecada. En el nostre cas, ens vam poder entendre perquè al meu país, Geòrgia, aprenem rus.

Hi ha força torres antigues però la més impressionant, per a mi, és la que es diu “Башня Дона” (“Torre Don”) i, curiosament, va ser construïda pels alemanys l’any 1854. Encara conserva el seu aspecte antic!

També he viatjat pel meu país amb els meus amics. El primer poble on vaig anar es diu  “სამეგრელო” (“Samegrelo”) i té una llengua pròpia i tradicions diferents. (Desconec molt del folklore i més perquè sempre vaig viure a la ciutat).  També tenen una gastronomia pròpia i un dels seus famosos plats és “ელარჯი”(“Elarji”) i cap turista el pot refusar!

Un dels llocs més macos i famós és “მეგრული კანიონი” (“Martvili Canyon”).

La meva última visita turística ha estat a Barcelona. És una ciutat molt gran i bonica, amb una gent bastant divertida i amorosa. L’edifici que m’agrada més és la “Sagrada Família” i em sorprèn que la seva construcció estigui inacabada encara!

Imatge de capçalera: https://urbanupdate.in/wp-content/uploads/2019/04/let-the-world-shine-in-my-hands-creative-hd-wallpaper-1920×1080.jpg

Elene Badashvili (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s