Ramadà

Què és?

El ramadà és una celebració de la religió islàmica, és un mes on es dejuna, no es pot ni menjar ni beure res fins que es pon el sol. Dura un mes i serveix per a sentir el patiment de la gent que no té suficient menjar per a viure. Aquest mes sagrat és molt important per als musulmans ja que és un dels 5 pilars de la religió islàmica. Es viu una unió familiar més gran i es perdonen els pecats. 

https://elpais.com/internacional/imagenes/2016/06/06/actualidad/1465196123_560265_1465203238_noticia_fotograma.jpg

Quan es celebra?

Es celebra cada any en dates diferents perquè depèn del calendari lunar. Es dejuna des que surt el sol fins que es pon. El trencament del dejuni es diu (“al-iftar”) i quan acaba el Ramadà es fa una celebració final anomenada “Eid sghir”.

Imatge de capçalera: https://laicismo.org/wp-content/uploads/2016/02/coran1.jpg

Yasmin Farrouh, Liam Gómez i Bouchra El Idrissi (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s