Consells per sobreviure a Minecraft

https://www.youtube.com/watch?v=kobFwRJsvQE

Si has jugat a Minecraft, sabràs que, a vegades, deixa de ser divertit quan mors moltes vegades, t’extravies o perds tot el que tens, després d’haver passat molt temps per aconseguir-ho! Aquí et deixo uns consells per a millorar la teva manera de jugar!

1- Utilitza les coordenades.

Les coordenades a Minecraft són la millor ajuda per no perdre’t o per saber on és cada cosa. És útil quan viatges i et costa molt tornar a la teva base o a casa. El problema és que si ets un jugador nou, és difícil saber on són aquestes coordenades. Només cal que toquis la tecla F3 i veuràs uns codis però el que necessites és el que et subratllo en groc:

https://static.wikia.nocookie.net/minecraft/images/8/8d/Screen_Shot_2019-02-01_at_2.14.21_PM.png/revision/latest?cb=20190204182720

2- Aconsegueix materials de dia i picar de nit.

Una vegada que inicies un món, la primera cosa que has de fer és tallar fusta per fabricar-te les eines bàsiques i aconseguir menjar. Quan comença a fer-se de nit, construeix unes escales cap sota de la terra i fes-te una habitació subterrània. A continuació, pica cap a baix fins la coordenada Y: 11, però no et posis mai sobre el material que vols picar ja que, en ocasions, hi pot haver lava a sota i ho perdràs tot!

3- Vilatans.

Quan ja tinguis recursos suficients per no morir, busca una poble pel món i utilitza als seus vilatans. Has de tenir en compte que per poder utilitzar-los, necessites que tinguin un treball que, prèviament, els hauràs donat tu triant d’una taula de feina. Els més convenients són: fletxer, bibliotecari, ferrer i armer.

4- Juga amb amics.

Si encara et costa jugar-hi sense perdre la vida, et recomano jugar amb amics perquè resulta molt més divertit que sol. Això sí, segurament també et moriràs però ja no serà culpa d’algun monstre del joc.

Imatge de capçalera: https://m.eltiempo.com/uploads/2017/12/05/5a26c7add0b52.jpeg

Jordi Ródenas Medina (3r B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s