La meva experiència amb la COVID-19

La meva experiència amb la Covid-19 va ser una mica ‘rara’ ja que va donar positiu la meva mare i els meus germans i jo vam haver d’estar a les nostres habitacions. Quan la meva mare sortia a altres zones de la casa, havia de dur la mascareta. Dos dies després, em vaig aixecar amb mal de cos, maldecap i mal de gola. Jo creia que era per anar amb màniga curta però, al dia següent, em vaig fer una PCR i com era d’esperar, vaig donar positiu! A causa d’això, els meus germans van estar 10 dies més tancats a casa.

El que em va cridar més l’atenció va ser que, després del primer dia amb la COVID-19, no em va fer mal res, és a dir, estava perfectament! Podia menjar, no em feia mal el cos i menys el cap. Em passava el dia jugant a la Play, menjant, dormint i fent deures. Per sort, com que estava confinat, no vaig veure a ningú i no vaig contagiar cap amic meu ni familiar. Els dies se’m va passar ràpid i feia els exàmens a casa per videotrucada i tots els meus companys i familiars em parlaven cada dia. Si he de buscar el més negatiu és que, com que els meus pares estan separats,  només vaig poder veure al meu pare per videotrucada.

Ara ja sóc immune fins l’11 de març.

Érik Santos Gómez  (3r B)

Imatge de capçalera: https://fotos01.diaridegirona.cat/mmp/2020/06/20/690×278/corona-51769031280.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=aci0jaT-6VQ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s