The Office

The Office es una sèrie de televisió estatunidenca de comèdia i del gènere fals documental. Els propis actors actuen com en un documental, comentant la seva vida i el treball a aquella empresa. La sèrie gira entorn al dia dia dels treballadors que treballan una oficina de la empresa “Dunder Mifflin”,una empresa de paper fictícia. La serie compta amb un total de nou temporades.

Vaig començar a veure un capítol d’aquesta sèrie amb la meva mare, diàriament  a l’hora de sopar. M’agrada molt la comèdia i es disfruta molt en família. Té tants capítols que pràcticament pots veure un al dia durant dos mesos!

Els meus episodis preferits són quan celebren el nadal a l’oficina. Les noies de la comissió de festes organitzen la festa, Michel (el director de la oficina) es disfressa de pare noel i fan l’amic invisible d’una forma molt divertida. Tots els nadals són diferents a l’oficina; per exemple, en un el Michel es disfressa de “pare noel  modern” amb una boina. Molt original!  

Laia Pacheco Rodriguez (3rB)

Imatge de capçalera: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/58/TheOffice_S7_DVD.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s