Motocròs

Jo vaig decidir entrar en el món del motocròs al 2011, quan tenia 5 anys. Com que el meu pare és mecànic de motos i ell des de petit en duia i el mateix va fer amb mi: portar-me en moto. Em feia anar a moltes curses on corria ell o amics seus i també, em duia al seu taller d’abans a les Planes (Barcelona) o a l’actual a Rubí. El meu exemple de tota la vida és el meu pare i més quan hem anat amb la meva família i jo  a  França, perquè el meu pare corre a una cursa  que fan tots els estius al mes d’agost.

Ara encara segueixo anant en moto. Sovint, vaig a un circuit de Castellbisbal. N’hi ha un que el cuiden amb una màquina i, per tant, cal pagar una llicència. A dalt, hi ha una esplanada on pots practicar lliurement i gratis. Jo, al començament, anava al de la llicència ja que tenia un circuit per a nens, però després vaig començar a l’altre! Ara estan construint un circuit nou per a principiants.

http://www.mxcircuit.es//public/files/picture/2020/02/29/1582969980.jpg

Jo mai he participat a una cursa ja que no m’agrada la competitivitat, sobretot perquè no vaig molt ràpid i menys a les corbes. A més a més, em fico nerviosa quan hi ha gent darrera meu. Una altra raó és que, per edat, em tocaria participar en la categoria de gent gran (majors de 40 anys) i són molt més experts.

https://www.youtube.com/watch?v=MdufkmLMHKQ&feature=emb_logo

Soc una de les poques noies, però, actualment, hi ha moltes pilots en el motociclisme de motocròs i les admiro perquè han guanyat moltes competicions!

https://www.youtube.com/watch?v=8C-8VIxPsaU

-Equipament necessari:

-Samarreta i un pantaló de l’equip de protecció.

-Un “peto”  (Que pot anar a sobre o a sota de la samarreta)

-Unes genolleres de plàstic. 

-Unes botes de moto.

-Un casc.

-Uns guants.

-Unes ulleres de moto.  

Alba Raya Blanco (3rB)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s