“Megan is missing”

Megan is missing és una pel·lícula que s’està viralitzant a YouTube, basada en fets reals i totes les escenes estan realitzades amb vídeos reals. Ha tornat a posar-se de moda perquè molta gent està publicant opinions desfavorables a TikTok queixant-se de la por que fa. Es recomana que si ets sensible, no la vegis perquè conté escenes molt dures i el fet de saber que han sigut reals a molta gent l’hi impacten. No és estrany que han arribat a prohibir-ne la visualització en llocs com, per exemple, Nova Zelanda.

La protagonista és la Megan però el personatge que més surt és l’amiga, ja que per ajudar-la està disposta a fer de tot. Mentre que la Megan és una nena de 14 anys molt divertida i esbojarrada, la seva millor amiga és tot el contrari!

La història comença quan la Megan parla amb un noi per videotrucada i un dia decideix quedar amb ell i després d’això desapareix… La seva millor amiga, que sabia que la Megan havia quedat amb ell, comença a investigar i…

La meva opinió personal és que tampoc n’hi ha per tant ja que tenia les expectatives molt altes perquè havia vist moltes opinions a Tik Tok dient que és la pitjor pel·lícula que han vist, que no l’has de veure si estàs sol… Pensar que això ha passat de veritat em fa empatitzar amb les protagonistes!

Ainara Jiménez (3rA)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s