Riverdale

La meva valoració de Riverdale

Un bon dia d’agost d’aquest 2020, estava buscant sèries a Netflix per a veure i vaig descobrir Riverdale. Algunes amigues em van dir que era una sèrie molt dolenta i que no els agradava gens, en canvi, alguns familiars em comentaven que era molt bona i els encantava. Vaig decidir veure el primer capítol sense gaire ganes i em vaig quedar adormida. En canvi, els següents episodis ja em van anar agradant més. Avui, és la meva sèrie preferida i ja

A mi, personalment, m’agraden molt les històries de crims (ja siguin llibres, pel·lícules o sèries). També em sento molt identificada amb els protagonistes, pel simple fet de ser adolescents, i de les parelles de la sèrie, la meva preferida és “Bughead” (Betty i Jughead), o “Varchie” (Verònica i Archie) . 

La gent pot pensar que el protagonista és en Jughead, ja que és el narrador de la història, però el personatge principal és l’Archie i la sèrie està basada en una col·lecció americana de còmics anomenada “Archie comics”. L’Archie és un dels personatges més odiats perquè és un “moble” i no serveix de res, però jo no hi estic d’acord. Ell fa accions que ajuden a continuar la història i si no les hagués fet, la sèrie no hauria sigut igual.

Una de les coses que m’agraden molt de la sèrie són els capítols musicals. Cada temporada n’hi ha un i m’encanten perquè continuen amb la història però amb cançons.  

Avui en dia, la sèrie té 4 temporades. Aquesta última no està acabada, ja que per temes de COVID-19 no van poder finalitzar la gravació. La cinquena temporada (amb una estrena prevista per al 2021) començarà amb els últims 2 capítols que quedaven de la temporada anterior i continuarà amb normalitat. 

Recentment, han escrit un llibre basat en la història del que va passar el dia anterior al 4 de juny, el dia en que va començar tot. 

Aquest diumenge, 15 de novembre de 2020, Riverdale ha guanyat un premi a la millor sèrie de drama del 2020. A més, Cole Sprouse (l’actor que fa de Jughead), n’ha guanyat un altre: millor estrella masculina del 2020.

En resum, és una sèrie increïble i la recomano moltíssim!

Marta Herrero López (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s