Stranger Things

Stranger Things és una dels serials més coneguts a Netflix!

L’acció passa als anys 80 a la ciutat de Hawkins, on hi ha un noi que va quedar amb els seus amics per jugar a dracs i masmorres. Quan tornaven a casa en bicicleta, passa una coseta i no arriba al seu domicili. Al matí següent, la mare veu que el seu fill no ha arribat i avisa a la policia. Tota la ciutat se n’assabenta i investiguen aquell cas poc normal.

Hi ha 3 temporades i la confirmació d’una 4ª. La meva favorita és la tercera ja que té més acció i és més nova!

https://fotos00.laopiniondemalaga.es/2016/08/01/990×400/m010ma01.jpg

El meu personatge preferit és Once ja que té poders i, a mesura que va passant el temps, vas esbrinant més coses sobre el seu passat i la seva peculiar personalitat. Es guanya el cor de molts espectadors! També destaca en Mike, que és el noi que la manté a casa seva, ja que ella no té on viure. Ella els pot ajudar a trobar al seu amic Will (el desaparegut). Aquest noi perdut pateix molt i també es guanya el cor dels espectadors!

Lucia Muñoz Lozano (3rA)

https://www.youtube.com/watch?v=pvMmVnM7IWw

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s