Mesures Covid a l’institut

https://pbs.twimg.com/media/Ecet9RWXsAA–Mk.jpg

Soc un alumne de 3r de ESO de l’INS Castellbisbal, que és un institut on es fa ESO, batxillerat i cicles formatius i, per tant, hi ha molta gent!

L’arribada al nou curs escolar ha estat un pèl diferent de la resta, ja sigui pel canvi de companys i de tutora. A més, per la situació sanitària, les classes tenen grups més reduïts i estables, les entrades al centre es fan per llocs diferents (per tal d’evitar aglomeracions) i hi tenim dispensadors d’hidrogel. El canvi més notable és l’ús obligatori de mascareta, que resulta un inconvenient ja que molesta bastant al dificultar la respiració. No obstant, cal agrair aquesta mesura de protecció perquè evita el risc de contagiar-nos. A l’aula, també hi ajuda que seiem d’un en un. El canvi de classes comporta l’obligació de netejar amb líquid desinfectant el mobiliari quan ets fora del teu grup bombolla.

Per finalitzar, vull desitjar que la situació de pandèmia millori per tal de poder fer bé el curs i no estar pendents d’un possible confinament!

Adrià Hernández Valera  (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s