“LECTURES CONFINADES” 1r D’ESO

“Estem de confinament… Ens quedem a casa… Però la lectura no s’atura! Des del Departament de Llengües de l’Institut Castellbisbal vam iniciar el projecte de dinamització lectora “Lectures confinades”, dirigida als alumnes de 1r d’ESO. L’objectiu d’aquest projecte era dedicar temps a llegir, recomanar llibres juvenils i enregistrar un clip de vídeo per practicar la lectura en veu alta. Ens ho hem passat molt bé i us deixem uns vídeos on es mostren diversos moments de lectura. Gràcies per participar!”.

1r A

1r B
1r C
1r D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s