Visitem el Parlament

El passat dia 18 i 19 de novembre, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Castellbisbal vam fer una excursió de socials al Parlament de Catalunya i al Parc de la Ciutadella.

Mentre uns fèiem la visita exterior, altres visitaven l’edifici institucional i a l’inrevés.  Precisament els alumnes de 3r C van tenir la sort perquè quan visitaven l’hemicicle, el President del Parlament, Roger Torrent, i uns representants indígenes de l’Amazonas. Els membres d’”Indigenous Blood” anaven amb plomalls al cap i decoracions pintades a la cara. Ens van parlar en portuguès i el Roger Torrent ens traduïa. 

Ens van explicar que ja havien visitat dotze països europeus i que volien conscienciar-nos sobre la delicada situació de l’Amazonas, el perill de l’explotació del seu hàbitat per plantar soja i van demanar que mirem la traçabilitat dels aliments. 

Com que han matat un dels seus líders, volen denunciar aquest fet i demanar recolzament i protecció per a ells i per al seu territori.

La meva reflexió és que els humans ens hauríem d’ajudar entre nosaltres perquè sinó ens quedarem sense recursos per culpa de l’explotació dels recursos naturals i la poca  consciència ecològica. Al final, acabarem amb el planeta!

Albert Casas

Vídeo Organització “Indigenous Blood”:

https://www.facebook.com/amazonwatch/videos/2405627919688344/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s