M’agrada el patinatge!

Em Dic Ivette i vaig començar a patinar quan anava a P5, ara fa 9 anys, al club de Castellbisbal. A cinquè de primària, em vaig canviar de club i vaig anar al de Molins de Rei perquè les meves cosines hi anaven i, a més a més, volia millorar participant en més competicions. Va ser dur el canvi, perquè hi havia molta disciplina i calia treballar molt més que a Castellbisbal, on només feia la modalitat de lliure. 

La meva primera professora al club de Molins va ser la Meritxell, que era l’encarregada dels patinadors nous. Després els entrenaven la Mercedes i la Carla. Actualment, encara estic amb la Mercedes com a entrenadora principal i la segona és la Carla. Encara que siguin molt dures i estrictes, val molt la pena esforçar-te als entrenaments per tal d’obtenir uns bons resultats a les competicions. Tot esforç té la seva recompensa! Entreno dilluns, dimecres, dijous, divendres i depèn de la setmana, també el dissabte o diumenge, o sigui, entre 14-15 hores a la setmana.

Hi ha cinc categories de patinatge i jo estic a la quarta: certificat. Dintre de dues setmanes tinc un examen per passar ja a l’última categoria. Aquest any, m’he proclamat campiona comarcal i subcampiona de Barcelona. En pocs dies, em presentaré a la copa catalana.

La veritat és que encara que sigui dur entrenar tant, és un esport que m’agrada molt i em transmet moltes emocions!

Ivette García

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s