S’incendia la mansió de Lebron James a Califòrnia

https://www.dw.com/es/incendio-en-california-obliga-a-estrellas-a-abandonar-sus-mansiones/a-51031433

La matinada del 28 d’octubre, l’actual jugador dels Angeles Lakers, Lebron James ha hagut de desallotjar la seva casa, igual que les altres 180.000 persones de la zona sud de la ciutat. Segons va declarar ell mateix al seu Twitter:  “M’ha costat molt trobar un lloc per dormir aquesta nit”. També va donar les gràcies als bombers que intentaven apagar els incendis i va donar molts ànims a les famílies afectades.

A dia d’avui, 30 d’octubre, els incendis encara continuen. 

La matinada del 28 d’octubre, l’actual jugador dels Angeles Lakers, Lebron James ha hagut de desallotjar la seva casa, igual que les altres 180.000 persones de la zona sud de la ciutat. Segons va declarar ell mateix al seu Twitter:  “M’ha costat molt trobar un lloc per dormir aquesta nit”. També va donar les gràcies als bombers que intentaven apagar els incendis i va donar molts ànims a les famílies afectades. 

Hugo Pena i Nacho Conde

Font de consulta:
https://noticiassin.com/lebron-james-desalojado-de-su-casa-por-los-incendios-que-asolan-california/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s