L’esbarjo còmic

UN LLADRE ÉS ENXAMPAT PEL SEU COMPTE DE FACEBOOK

Un jove de Minnesota s’enfronta a deu anys de presó per deixar la seva sessió de Facebook oberta a la casa on va robar.

De vegades les presses no són bones per als lladres, però està clar que la calma tampoc. Nicholas Wig, un jove de 26 anys, va ser detingut i traslladat a la comissaria el passat 19 de juny, després d’entrar a una casa de South St Paul. Ell, pel que sembla, no va dubtar a fer-se amb les targetes de crèdit, els rellotges i els diners en efectiu que va trobar. Wig, a més, va decidir canviar-se de roba i va deixar la seva a terra. No va caldre analitzar les seves empremtes ja que el curiós lladre encara va anar més enllà. Fins i tot, no va perdre l’ocasió de mirar el seu perfil de Facebook, va deixar el seu compte obert i per aquest motiu va ser fàcilment caçat per la policia.

 

EL PASSATGER D’UN VOL CONFON EL LAVABO AMB LA PORTA D’EMERGÈNCIA

En un vol que anava cap a Nova Delhi de la companyia Go Air es va produir un incident que podria haver acabat en una gran tragèdia. Un passatger va intentar obrir la porta d’emergència pensant que era la del lavabo. Quan alguns passatgers el van veure, van avisar ràpidament la tripulació, però l’home seguia amb la seva dèria d’anar al ‘lavabo’. Per això, es va produir una baralla en ple vol per intentar detenir-lo. Alguns testimonis van afirmar que era el primer cop que l’home viatjava amb avió i que necessitava anar urgentment al lavabo. Finalment, l’avió va aterrar correctament. Tot i això, van detenir l’home en el moment de sortir de l’avió. Ell va afirmar que la seva única intenció era anar al lavabo. No és la primera vegada que algú confon la porta d’emergència amb el lavabo d’un avió.

Celia i Sofia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s