La Champions

SECCIÓ: ESPORTS

Malgrat ser enmig de la setmana del concurs de Sant Jordi, el nostre equip de redactors treu fum per portar-vos la més propera actualitat. Aquesta vegada: la Champions.

La lliga de campions és a la recta final, una vegada jugats els partits de quarts, han quedat com a semifinalistes el Liverpool, el Reial Madrid, la Roma i el Bayern de Munich.

El passat divendres es van decidir els enfrontaments de semifinals, els resultats van ser els següents:

Dimarts 24 d’abril 2018

20:45 Liverpool liverpool Roma escut-de-las-roma-esports-escuts-de-futbol-538302.jpg

Dimecres 25 d’abril 2018

20:45 FC Bayern München  FC Bayern Munchen Reial Madrid Reial_Madrid

El Reial Madrid haurà de combatre durant dos partits al Bayern de Munic per jugar la final de la Champions de Kiev. El sorteig de semifinals ha emparellat l’equip blanc, el més popular de la competició, amb un altre dels grans d’Europa. Serà un duel amb ganes de venjança: sense anar més lluny, els dos equips es van veure les cares en els quarts de final de l’anterior edició de la Champions, a Munic. Encara clamen per un arbitratge molt favorable als de Zidane.

El Bayern l’entrena Jupp Heynckes, el tècnic que va guanyar la setena Copa d’Europa amb el Madrid. El tècnic alemany viu la seva última temporada, un cop s’ha confirmat que serà substituït la temporada que ve per Niko Kovac, amb la feina principal feta: l’equip no es llueix tant com en altres temps però fa la feina: ja s’ha assegurat la Bundesliga i es pot centrar en la Champions. L’anada es jugarà el dia 25 d’abril i la tornada, en directe per TV3, es jugarà l’1 de maig.

L’altra semifinal també té aires venjatius però més llunyans: Roma i Liverpool, que van jugar la final de la Copa d’Europa de 1984, a Roma i amb victòria per als “reds”, tornen a veure’s les cares en les últimes posicions de la competició. El partit suposarà la tornada a Roma de Mohammed Salah, que ara brilla amb el Liverpool i que abans ho havia fet amb l’equip italià.  El partit d’anada, a l’estadi d’Anfield, que s’emetrà en directe per TV3, és el dimarts 24 d’abril. I la tornada es jugarà el 2 de Maig al camp dels italians.

Equip de redacció: Marc Chacón

                               

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s