Carnestoltes és al poble, nois!

Com sempre en aquesta època de l’any, Carnestoltes ha tornat a Castellbisbal, amb la mateixa alegria, o més. La rua, aquest any, ha començat a les vuit del vespre i ha durat fins a les deu de la nit. En acabar-la, els guanyadors de l’any passat han fet l’entrega del premi a la millor comparsa, com és habitual. L’entrada al Casal s’ha pagat per sorpresa d’uns quants, malgrat que la sessió del DJ no ha durat tant com es pensaven.

Buscant una disfressa, els meus amics i jo ens en vam adonar que n’hi ha de molt tradicionals. Segur que vosaltres us ho imagineu ja, la típica de presos, policies, super-herois, ja les tenim molt vistes. Les d’animals, de cos sencer, s’han posat molt de moda, gràcies a l’Amazon, l’Aliexpress o l’Ebay, per tant tampoc ens interessava. Així doncs, ens vam posar a pensar, de què podíem anar aquest any? I de sobte, ens vam adonar que la millor disfressa seria d’alguna sèrie de Netflix o HBO, com “Joc de Trons”, “Vikings” o “Stranger Things”.

Segons l’enquesta passada als nostres fidels seguidors, gairebé la meitat  van votar que a la nit de Carnestoltes anirien disfressats, encara que un 22,2% van votar que no, què ET DISFRESSES..JPGavorrits! Un indecís 33,3% va votar que encara no sabien de què es disfressarien.

 Alguns dels que van respondre l’enquesta van posar que anirien d’àngel, unicorn blau o de víking. Que els heu vist pels carrers aquests dies?

La majoria dels votants va estar d’acord  dient que la seva disfressa ideal seria la que ja porta posada cada dia, l’altra part va votar que la seva seria tipus el

de què et disfresses.

Jòquer i la Harley Queen, és a dir, en parella i una no menys important minoria va votar que el millor de tot seria anar de Hòbbit o alguna disfressa friqui. Heu vist algun hòbbit fora de la Comarca o un Harry Potter buscant relíquies?

 

A l’institut, també vam celebrar Carnestoltes i la guanyadora de 3r i 4t va ser l’Elba Torralbó, de 3r, que ens va cantar una preciosa cançó que va emocionar a tots els que ens trobàvem a l’auditori. Això només volia dir que s’augurava un cap de setmana fantàstic! I a vosaltres com us ha anat Carnestoltes?

DSC_0456.JPG

Estigueu atents de les pròximes publicacions!

Redactors:  Alison Rodriguez i Lluís Mateo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s