IKB+ Fashion: Paula Gutiérrez (1)

Fashion_1

En aquesta imatge de la Paula Gutierrez de 3r B, podem veure com la nostra model porta un conjunt de samarreta i faldilla de color negre, el qual li atorga un toc d’elegància, que contrasta el càrdigan i amb els botins Chelsea de pell. Si volguéssim triar una aparença més distingida, podem combinar-ho amb una americana i unes sabates de talons d’agulla. Per treure-li solemnitat al look se li pot afegir també  unes peces de bijuteria exuberants.

Marta Arjona, 3r d'ESO B
Marta Arjona, 3r d’ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d'ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d’ESO B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s