Consultori de Pep Johnsolo’s: Aquella urticària

Benvolgut Pep Johnsolo’s,

Sovint m’he trobat en la situació que algú es rasca incansablement l’espetec, sense cap tipus de censura i és de molt mal gust, tant pel rascador com l’espectador que presencia l’escena.

Voldria alguns consells per saber com controlar la situació.

Gràcies.

Anòmim@

Bé, doncs; existeix un impuls antròpic que produeix una picor intensa a la part inferior dels homes i que està científicament comporovat que pot arribar a afectar els éssers de sexe masculí que tenen al voltant. Urticària oval.

Tot comença amb una petita picor en una de les parts inferiors dels nois. Arriba el moment incòmode: Mirada a banda i banda, la picor continua, han d’actuar ràpid. Dissimulació mal feta, i…

Primer: Si ets noia, no has de mirar ni parlar amb el rascador; tenen còmplices que estaran vigilant mentre es produeix la intervenció. Si ho fas, tu mateixa, et causarà un trauma del qual et serà difícil recuperar-te.

Si et trobes amb la seva mirada mentre està en l’acció, has de tenir compte perquè el moment pot arribar al límit d’incomoditat: Tierra trágame. El millor és que apartis la mirada i oblidis el que ha passat.

El pitjor que pot passar és que exploti el món però també que sostingueu la mirada. I sense voler, però sobtadament, els ulls se’t desviaran al lloc, al lloc prohibit. I et comences a preguntar si el noi té una invasió de puces als calçotets. L’impuls serà potent i la teva veu interior et dirà que no ho facis però, igual que quan algú té ganes de tirar-se al buit, HO FARÀS. Important: no riguis i que no et pugi el vermell al cap.

Esperem haver-te ajudat.

Pep Johnsolo's
Pep Johnsolo’s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s