A reveure!

SAMSUNG

Aquí veiem els coordinadors de la revista gaudint d’un merescut descans després d’haver treballat molt aquest curs. Abans de tancar la paradeta, el Jaume Esteve i el Josep Maria Sardà voldrien agrair la col·laboració de tota la gent que ha participat d’una manera o altra en l’elaboració dels continguts i, evidentment, de tots aquells que ens heu anat seguint al llarg del curs. Desitgem que hàgiu gaudit d’IKB+.

Moltíssimes gràcies a tothom i bones vancances.

Esperem poder retrobar-nos el curs que ve.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s