Els venjadors: l’era d’Ultron (Els Venjadors 2)

Foto_avengers-2-poster

La nova pel·lícula de Marvel Studios, amb Joss Whedon com a director, ha tingut un èxit increïble als cinemes de tot el món en tant sols 2 setmanes. Aquesta pel·lícula és la continuació d’Els venjadors però, com normalment fa Marvel Studios, Els Venjadors 2 és una recopilació de les històries individuals de moltes pel·lícules de superherois com ara Capità Amèrica: El soldat d’hivern o Iron man 3. En la pel·lícula tornen a aparèixer tots els anteriors superherois que sortien a la primera pel·lícula però amb la incorporació de 3 de nous i un enemic totalment diferent. La pel·lícula no és avorrida en cap moment ja que combina la increïble història que ens mostra Marvel i una acció rapida, senzilla i molt interessant sense evidentment deixar de banda el toc humorístic de cada personatge i l’ambient que els envolta. En aquest sentit, cal comentar que aquesta vegada totes les escenes han estat gravades en localitzacions amb un decorat increïble, cosa que per mi era uns dels petits error de la primera pel·lícula.

La pel·lícula es desenvolupa gairebé tota en diferents parts dels Estats Units però l’acció també passa en altres llocs, com una ciutat de Corea del Sud o també en un port abandonat de Sud-àfrica. L’espai temporal és el mateix que el de la primera pel·lícula: es tracta d’un temps com el nostre però amb una tecnologia molt més avançada.

Pel que fa al desenllaç de la pel·lícula, cal comentar que Marvel (com sempre) acaba amb un final molt obert que inclou una escena de 6 segons de duració en la qual introdueix elements de la pel·lícula Els guardians de la galàxia, que ja fa mes de 6 mesos que va sortir als cinemes de tot el món; aquest final ens porta a pensar que hi haurà una tercera continuació de la pel·lícula, cosa que ja ha estat confirmada per Marvel Studios. Segons sembla, aquesta tercera part estarà dividida en dues parts i la primera part sortiria el 2018 i la segona, el 2019.

Si has vist tota la saga de Marvel no te la pots perdre i, si no l’has vista, ja fas tard. En la meva opinió, aquesta pel·lícula és molt millor que la primera; és a dir, es tracta d’una pel·lícula 10.

Aquí us deixo el tràiler oficial de la pel·lícula:

aleix rodríguez
Aleix Rodríguez Casas, 3r C

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s