Desarticulada la banda que havia accedit al web de la nostra revista

Aquest és el moment en què es va produir la detenció dels presumptes facinerosos
Aquest és el moment en què es va produir la detenció dels presumptes facinerosos

Ahir divendres es va desarticular a Castellbisbal la perillosa xarxa de pirates informàtics que aquest dimecres havia dut a terme el darrer atac  a la pàgina web de la nostra revista. Aquesta organització estava formada per dos individus, la identitat dels quals encara es desconeix, tot i que guarden una notable semblança amb certs professors del nostre institut.

Segons ha transcendit, en les seves declaracions els sospitosos reconeixen la seva participació en els fets que se’ls imputen i han manifestat el seu penediment i la voluntat de col·laborar amb la justícia per tal de reparar tot el dany a la imatge del centre que hagin pogut ocasionar. Així mateix, demanen perdó a totes aquelles persones que s’hagin pogut sentir ofeses.

D’altra banda, han negat categòricament que hagin tingut res a veure amb el lamentable acte vandàlic que va patir la porta del centre, que condemnen, i en descàrrec seu han  adduït (ara sí, amb dièresi) que si haguessin estat ells els autors de la pintada probablement hi hauria hagut encara moltes més faltes d’ortografia.

Des de la revista, com a part directament afectada, només podem desitjar que caigui sobre ells, no sols tot el pes de la justícia, sinó l’oprobi, la vergonya i la damnació eternes. Com deia Ovidi, Poena potest demi, culpa perennis erit.

Per cert, bon Carnestoltes!

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s