Blog de Patricia Heras

Patricia Heras era una noia que  es va suïcidar perquè la van detenir injustament. Els fets ocorregueren  fa uns anys quan uns policies  van haver d’ intervenir en una festa en una casa okupa. Arran dels fets van detenir diverses persones. A més a més, a la Patricia la van detenir  mentre era a l’hospital ja que havia tingut un accident amb la bicicleta a un carrer pròxim de la casa.

-injust

-importància del blog perquè explica el dia dia a la presó

-sembla que no està clar que va passar i que potser la Patricia i els altres detinguts foren innocents

Els van portar a tots a un judici, a la Patricia també encara que ella no va fer res dolent, va ser una equivocació. La van tancar a la presó i allà cada dia escrivia un diari de tot el que passava per allà. Al final es va suïcidar perquè no aguantava més estar allà sense cap motiu, ja que ella no tenia culpa de res. Realment se li donava bé escriure els mals moments amb una mica de gràcia, semblava que s’ho prengués amb ànims. Per això van fer un blog penjant cada carta que escrivia la Patricia. Els polítics van considerar no transmetre aquesta noticia al públic ja que era un cas de corrupció policial i no els convenia que es divulgués, però finalment, el canal ‘’33’’ va fer un documental sobre aquest cas. Aquí us deixem el link d’ una de les cartes de la Patricia.

Marina Prieto i Carla Gámiz, IKB+

http://poetadifunta.blogspot.com.es/2011/02/cartas-desde-wad-ras-3.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s