Què pensen els alumnes de… Alicia Pulido

L'Alicia Pulido al departament
L’Alicia Pulido al departament de llengües

La meva professora preferida és l’Alícia Pulido, de llengua castellana. La seva forma d’explicar i de portar la classe té aspectes que la fan semblar autoritària. Però, tant dins com fora de classe, es preocupa pels seus alumnes i això fa que sigui estimada per la majoria dels alumnes.
Dins de l’horari laboral fa la seva feina, ensenyar, amb l’ajuda de documents que crea fora de l’horari laboral, a casa seva: això vol dir que s’implica a fons en el seu treball.
Encara que les seves classes siguin avorrides per a alguns, ja que parla tota l’estona, el que explica és molt útil i profitós perquè ho entenguem; això ho fa bé perquè si algú perd el fil de l’explicació es pugui tornar a incorporar ràpidament. Si et passa el que em passa a mi moltes vegades, que et desconcentres, pots tornar a agafar el fil de la seva explicació. Això demostra que la seva manera d’ensenyar és molt bona.
La feina que fa fora de l’horari laboral, que són exercicis per anar practicant o bé resums del que està explicant a classe, és molt útil per estudiar per a l’examen.
Per acabar, voldria dir que el compromís que té per explicar, i perquè la classe funcioni bé, el tenen pocs professors.

Albert García Ruiz, alumne de 2n de batxillerat, curs 2013-2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s