Dos alumnes de l’institut participen en un videoclip d’Europa FM

Els dos alumnes de segon de batxillerat Yaiza Saiz i Marc Gómez, junt amb el seu grup de hip hop Own Style d’Olesa de Montserrat, han col·laborat en el videoclip de la nova cançó de Bruno Fm i María Villalón (guanyadora del concurs Factor X).

El videoclip, publicat el 30 d’Octubre de 2014 a Europa Fm amb el títol de “Be Happy”, tracta sobre aquells moments quotidians de la vida que ens fan patir i la manera d’aconseguir que aquests mals se’n vagin i puguem trobar el costat positiu de les coses i, d’aquesta manera, recuperar el somriurre.

Marc Gómez

Val la pena que tingueu paciència i que espereu fins al minut 2! No us ho perdeu!

Nota de la redacció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s