Ja hi tornem a ser! El nou equip de redacció de la revista us dóna la benvinguda!

El nou equip de redacció d'IKB+
El nou equip de redacció d’IKB+

Amb ànims renovats, us presentem els flamants nous fixatges de la temporada: gent sobradament preparada, amb il•lusió, empenta i ganes de tirar endavant.

Aquest any tenim l’honor de comptar amb la col•laboració de l’alumne més seductor de l’institut, el Miguel Torres; l’alumna amb el somriure més encantador, la Marina Prieto; i un redactor elèctric com el Joel Irigoyen, acompanyat sempre del seu fidel escuder Victor De Leon. Comptem amb la noia més sporty de tot l’institut, la Carla Gamiz; amb una noia a qui no se l’ha vist riure mai, la Laia Miralles; i la nostra princesa Jasmine particular, la Sheyla Suanez. Gaudim del plaer de tenir amb nosaltres la ‘’trending topic’’ de l’institut, Paula Simarro.
I finalment també confiem en la inestimable experiència de la Paula Aranda que ja va participar en el projecte l’any passat i ara ha decidit repetit, no només de a revista sinó també de curs.

El nostre objectiu és que es converteixi en un mitjà que reculli els interessos dels alumnes de l’institut i vagi adreçada, per tant, a tots els alumnes del centre. En definitiva, que esdevingui una revista feta pels alumnes per als alumnes.

Si heu entrat a la revista, haureu vist que conté seccions molt diverses; no només tenim la intenció de recollir notícies d’actualitat (com ara sortides i activitats de tutoria o de les diferents assignatures) sinó que estem oberta a tot tipus de col•laboracions: entreteniments, entrevistes, articles d’opinió, textos de creació, etc.

Aquest any, a més, volem potenciar els continguts audiovisuals i hem muntat un petit estudi d’enregistrament a la sala de música. Ens encantaria també que els alumnes hi participéssiu enviant les vostres gravacions de telèfon mòbil.

Esperem que gaudiu de tot allò que us anirem oferint.

Si voleu estar al dia i no perdre-us res, no us oblideu d’agregar-vos la revista al vostre Facebook!

Fins aviat!

Equip de redacció d’IKB+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s