Entrevista a Laura Palomo Villar

Nom, edat i curs.

Laura Palomo Villar, 17 anys, PQPI d’Auxiliar de comerç i atenció al client.

Foto Laura Palomo entrevista institut (1)

Per què vas decidir fer el PQPI?

Com que no vaig obtenir els resultats esperats a l’ESO vaig decidir cursar el PQPI per aprofitar un any i obtenir un títol. D’aquesta manera puc rebre una formació professional per trobar una feina.

Podries explicar en què consisteix el PQPI de comerç i atenció al client?

És un curs de formació professional on ens formem com a futurs auxiliars de comerç i atenció al client. A més a més d’estudiar les assignatures específiques (atenció al client, preparació de comandes,…), també estudiem assignatures instrumentals (matemàtiques, llengües,…).

Com  descrius el dia a dia a classe?

Valoro molt positivament que siguem un grup reduït d’alumnes i dos professors ja que, a poc a poc, des del començament del curs s’ha anat formant una petita família. A més a més, el fet que siguem pocs alumnes a classe permet als nostres professors proporcionar-nos una atenció més personalitzada, fins i tot més enllà de qüestions estrictament acadèmiques. Quan he tingut un problema fora de l’institut he pogut comptar amb ells i també amb el suport dels companys.

Què t’ha aportat el PQPI?

El PQPI m’ha aportat ser més responsable i tenir més motivació. Els meus resultats acadèmics han millorat molt i estic molt satisfeta amb les meves notes.

Recomanaries un PQPI?

Sí, perquè per als alumnes que no s’han pogut treure l’ESO és una bona opció per formar-te professionalment i continuar els teus estudis.

Què esperes del PQPI?

Treure  bones notes per accedir a un cicle formatiu de grau mitjà i trobar feina. Sobretot, quan ho acabi, poder mantenir la relació amb els professors i companys.

Escolta l’ entrevista:

Yaiza Moral, PQPI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s