Visita a TV3

El dia dimarts 14 de gener els alumnes de l’optativa de Revista i ràdio vam anar a fer una visita a TV3 i a fer de públic al programa “Divendres”. L’objectiu de la sortida era saber com s’enregistra un programa de televisió des de dins.

tv31

 

Al matí ens van fer una visita guiada pels platós de TV3. Abans d’entrar vam haver de passar per un escànner. Ens van ensenyar tots els departaments i seccions que tenen en aquells estudis. (TV3 utilitza també altres estudis a la resta de Catalunya.) Els platós de televisió no són tan grans com els veiem per la tele però gràcies al “gran angular”, que és un efecte que tenen  els objectius de les càmeres de televisió, quan mirem la tele ho veiem tot fins a tres vegades més gran. És per això que diuen que la televisió engreixa. Quan vam acabar la visita ens van donar una motxilla de TV3 i vam anar a dinar.

tv3 2

El que més em va sorprendre d’aquesta visita va ser que en cada programa hi hagués unes hostesses que s’encarreguessin d’estar amb els convidats i, encara que no surtin per la tele, els demanen un mínim de bona imatge física. Una altra cosa que també em va semblar curiosa va ser que les càmeres es controlen des d’una sala de control i no cal que ningú les accioni.

tv3 3

http://www.tv3.cat/3alacarta/html5/#/videos/4856391/

L’excursió va estar molt bé i vam aprendre moltes coses sobre els programes de televisió. Ara mirem la tele d’una altra manera! Més endavant us mostrarem un vídeo amb els moments més interessants de la visita!!!!

Mar Aregall, 3r B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s